Among Us in Temnita

📅04.01.2021, jucat de: 820 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us in Temnita?

Among Us in Temnita este unul dintre cele mai interesante si distractive jocuri de actiune-aventura pe care le-am adaugat pana acum in categoria de Jocuri cu Among Us, bazat pe jocul video cu acelasi nume care este fara indoiala unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului.

In jocul original nu vei putea niciodata sa mergi in aventuri precum in acesta, unde vei explora o temnita impreuna cu personajul tau astronaut de culoare albastra, pe care trebuie sa-l ajuti sa strabata 10 nivele, fiecare mai dificil ca cel inainte, dar la sfarsitul lor vezi lumina zilei si victoria jocului.

Vei incepe de la primul nivel, care este si nivelul cel mai jos al temnitei, si vei da tot ce ai mai bun sa urci si sa ajungi la capatul fiecarui nivel, si sa avansezi printre nivele. In calea ta vor fi puse tot felul de capcane, gropi, si obstacole menite sa te opreasca din drum, deci evita.

De exemplu, pentru inceput vei infrunta niste cuburi cu tepe pe ele, care cad cand te apropii de una dintre ele. Ce trebuie sa faci este sa te apropii incet, si pe urma sa te retragi, lasandu-le sa cada. Ai un numar limitat de vieti, asa ca da tot ce ai mai un, ca nu cumva sa le pierzi pe toate si apoi si jocul.

Misca astronautul cu sagetile dreapta si stanga, si foloseste sageata sus pentru a sari. Mult succes in aventura ta in subteran!

Among Us in Temnita

Cum se joaca Among Us in Temnita?

Folositi sagetile pentru a va misca si sari.