Among Rescue

📅04.04.2021, jucat de: 1075 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Rescue?

In continuare in indragita categorie de Jocuri cu Among Us va prezentam cu mare drag un joc puzzle de logica pe care suntem siguri ca o sa-l indragiti de minune, intrucat are un format care a devenit viral in ultima vreme in lumea jocurilor online, si anume cel de joc Love and Rescue, dar este si mai tare cand te joci cu acesti astronauti, si vrem sa iti demonstram asta chiar acum!

Pe nava spatiala va trebui sa tragi de inele in asa fel incat diamantele sa cada peste astronaut, si cand ai reusit asta, nivelul este complet. Ai grija ca lava sa nu cada niciodata pe eroul nostru, caci altfel pierzi jocul. Trage de inele in asa fel incat sa te debarasezi de lava intr-un loc sigur, sau arunca apa peste ea si transform-o in piatra.

Daca vei gasi ordinea corecta de a trage inelele din locul lor, orice nivel are o rezolvare, indiferent cat de complicat ar parea la prima vedere. Mult succes va dorim, distractie placuta, si speram sa ramaneti aproape, caci ar fi pacat sa nu jucati si alte jocuri noi ale noastre, doar aici!

Among Rescue

Cum se joaca Among Rescue?

Folositi mouse-ul.