Among Us Elimina Impostorii

📅25.04.2021, jucat de: 640 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Among Us Elimina Impostorii?

Iata ca si astazi avem Jocuri cu Among Us noi sa va oferim pe site-ul nostru, dar asta nu ar trebui sa te surprinda deloc, intrucat mereu depunem efort sa va oferim cele mai noi si distractive astfel de jocute, cum se intampla si acum cu jocul Among Us Elimina Impostorii.

Jocul acesta nu este un joc de actiune, ci este un joc puzzle si de logica unde trebuie sa elimini cat mai multe blocuri cu impostori, trecand de la un nivel la altul si incercand sa faci un punctaj cat se poae de mare.

Cand vezi un grup de 2 sau mai multe piese cu un impostor de aceeasi culoare, da click pe ei ca sa ii elimini, si daca elimini toate piesele cerute pentru nivel, avansezi la urmatorul. Ai grija sa nu lasi piesele sa ajunga sus, caci atunci pierzi jocul.

Asta se poate intampla pentru ca noi randuri de piese sunt adaugate din partea de jos, asa ca misca-te repede ca sa nu te lasi invins de noile piese. Mult succes iti dorim, distractie placuta, si speram sa te revedem jucand si alte jocuri noi de pe site-ul nostru, fie din aceasta categorie, sau altele!

Among Us Elimina Impostorii

Cum se joaca Among Us Elimina Impostorii?

Folositi mouse-ul.