Among Us Skateboard cu Impostori

📅23.05.2021, jucat de: 1976 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Skateboard cu Impostori?

Dupa cum poti vedea chiar acum, inca avem surprize si experiente noi sa va oferim in categoria de Jocuri cu Among Us, unde chiar acum te vei distra pe cinste cu jocutul Among Us Skateboard cu Impostori, pentru ca nu ai mai avut parte de astfel de jocuri in categorie pana acum!

Invata totul despre skateboardingul online, chiar acum!

Ei bine, in acest jocut, poti sa te dai cu skate-ul de unul singur, unde trebuie sa parcurgi o distanta cat mai mare, sau poti alege modul de doi jucatori, unde te vei da la intrecere cu celalalt jucator, si incerci sa strangi mai multe monede ca el.

Deasemenea, in fiecare mod, pe traseu vor exista gropi in care poti sa cazi, lucru pe care nu trebuie sa il lasi sa se intample, caci altfel pierzi jocul, sau cursa. Sari dand click pe butonul de sarit, sau in modul de doi jucatori vei folosi tastele S si L.

Pentru modul de doi jucatori puteti fiecare sa va alegeti cum sa arate personajul impostor din Among Us. Ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci mai avem jocuri distractive sa iti oferim, care mai de care!

Among Us Skateboard cu Impostori

Cum se joaca Among Us Skateboard cu Impostori?

Folositi sagetile, tastele S, L.