Among Us Puzzle

📅02.12.2020, jucat de: 1841 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Puzzle?

Noul joc online Among Us Puzzle apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite provocari pentru voi pot fi jucate gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti cum personajele Among Us au pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii puzzle, un joc de indemanare in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte ajungand sa rezolvati fiecare imagine puzzle de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc, deoarece in aceasta provocare, voi dragi prieteni trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati pana la finalul jocului si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa asezati puzzle-urile din fiecare imagine cu Among Us.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul pentru a ajunge ca in cel mai scurt timp, puteti sa luati fiecare piesa puzzle si sa ajungeti sa le asezati in locurile potrivite pentru ca imaginea cu personajele Among Us vor fi gata sa sa fie rezolvate inainte ca timpul sa expire.

Veti vedea cum noi jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Among Us vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj in fiecare provocare din aceasta noua categorie de jocuri de baieti aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Among Us Puzzle

Cum se joaca Among Us Puzzle?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.