Poke Among Us

📅27.02.2021, jucat de: 1068 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Poke Among Us?

In continuare pe site-ul nostru va veti putea juca jocul Poke Among Us, care este un joc in care veti controla un astronaut din Among Us de culoare galbena, si motivul pentru care are culoarea asta este pentru ca el este costumat intr-un Pokemon, mai exact un Pikachu, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama din titlul si imaginea acestui joc.

Acesta nu este un joc de vanat pokemoni, totusi, ci este un joc de aventura cu platforme in stilul jocurilor Mario, in care iti controlezi astronautul cu tastele sageti dreapta si stanga, si apesi pe bara de spatiu ca sa faci sarituri. Va trebui sa ajungi pana la capatul fiecarui nivel cat se poate de repede, inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta!

Pana ce ajungi acolo, incearca sa strangi un numar cat mai mare de monezi, unele pe care le gasesti pe traseu, altele in caramizi pe care trebuie sa le lovesti cu capul. Ai grija la broastele testoase dar si la ciupercile care se plimba pe trasee, pentru ca iti iau cate o viata daca le atingi, si ai doar trei vieti la dispozitie.

Mult succes iti dorim in viitoarea ta aventura incredibila, si speram sa te vedem incercand si celelalte jocuri noi si distractive ale categoriei pe urma!

Poke Among Us

Cum se joaca Poke Among Us?

Folositi mouse-ul.