Cauta Among Us

📅17.11.2020, jucat de: 1646 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cauta Among Us?

Foarte multe jocuri pentru copii cu Among Us apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare pe care o puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 2020 cu Among Us, un joc de baieti in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de indemanare, in care trebuie sa gasiti pe o plansa, toate imaginile cu micutele personaje Among Us de pe site-ul nostru.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece la fel ca in oricare alt joc Among Us, voi dragi prieteni o sa vedeti cum impostorii isi fac aparitia fara sa va dati seama, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti toate figurinele cu personajele Among Us inainte ca timpul sa expire.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul jocului, sa reusiti sa folositi MOUSE-ul si sa apasati pe fiecare patratel de pe tabla in care considerati ca este ascuns unul dintre personajele Among Us.

In momentul in care o sa gasiti toate personajele fara sa apasati pe vreun impostor, o sa reusiti sa acumulati puncte, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti pentru a fi siguri ca o sa aveti o gramada de puncte si cel mai mare punctaj din acest joc 2020 cu Among Us. Distractie placuta!

 

Cauta Among Us

Cum se joaca Cauta Among Us?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.