Among Us Match

📅01.12.2020, jucat de: 1186 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Match?

Aducem o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru, in care dragi prieteni o sa va distrati alaturi de prietenii vostri in cele mai noi jocuri cu Among Us pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc de baieti cu AMong Us, o sa gasiti o noua provocare bejeweled, in care trebuie sa imperecheati toate imaginile cu personajele Among Us, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si sa vedeti cum pana la final, o sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe si sa vedeti ca fiecare personaj Among Us are o culoare diferita si trebuie sa le miscati din stanga in dreapta si invers sau de sus in jos si invers pentru a fi siguri ca o sa terminati fiecare nivel.

Veti gasi in continuare o gramada de alte jocuri cu Among Us match si bejeweled pe care voi dragi copii sa le incercati chiar aici pe site-ul nostru si pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online si sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Among Us Match

Cum se joaca Among Us Match?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.