Confruntarea Impostorilor

📅16.06.2021, jucat de: 1094 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Confruntarea Impostorilor?

Sa nu crezi ca vom inceta prea curand sa iti oferim Jocuri cu Among Us online noi pe site-ul nostru, lucru pe care il facem si in acest moment, cand toti sunteti invitati sa va distrati pe cinste cu un jocut de strategie si razboi intitulat Confruntarea Impostorilor (Imposter Clash)!

Strange-ti armata si infrange impostorii!

In acest joc tu vei fi generalul unei armate de astronauti albastrii, trebuind sa strangi destule trupe pentru a infrange impostorii rosii de pe campul de lupta. Pentru a face asta vei da click in directia in care vrei sa mearga trupele tale, directionandu-i in asa fel incat sa aduni si celelalte trupe de pe trasee.

De ce? Pentru ca trebuie sa ai un numar mai mare decat impostorii rosii pentru a-i infrange in lupta, si doar cand toti impostorii unui nivel sunt eliminati, tu avansezi la urmatorul. Ai grija la capcanele de pe traseu care iti pot taia din numarul trupelor armate, si gaseste mereu cea mai buna ruta de luat pentru a-ti face armata invincibila!

Mult succes iti dorim, speram ca vei castiga razboiul, dar si ca vei ramane alaturi de noi si te vei juca si alte jocuri noi si distractive, doar aici!

Confruntarea Impostorilor

Cum se joaca Confruntarea Impostorilor?

Folositi mouse-ul.