Eroul Impostor Rosu

📅15.04.2021, jucat de: 1036 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eroul Impostor Rosu?

Bine v-am gasit in continuare pe pagina unuia dintre cele mai noi jocuri de actiune si aventura din categoria de Jocuri cu Among Us, categorie de jocuri online care devine tot mai buna pe zi ce trece, si asta e posibil doar prin intermediul unor jocute precum Eroul Impostor Rosu, pe care vi-l recomandam tuturor!

Ce vei avea de facut este chiar simplu, si anume sa ajungi la finalul fiecarui nivel din joc, si pe parcurs vei incerca sa strangi un numar cat mai mare de monezi ca sa faci un punctaj foarte mare. In schimb, ai grija la inamici, dar si sa nu cazi in capcane sau in prapastii si sa pierzi jocul. Arunc cu cutite sau foloseste o sabie pentru a lupta cu inamicii, lucruri la care folosesti tastele K si J.

Pentru a te misca si a sari te vei folosi de tastele sageti, dupa cum probabil ai intuit deja. Da tot ce ai mai bun, foloseste-te de mediul inconjurator pentru a avansa, si ai mereu grija sa nu mori de prea multe ori. Distractie placuta iti dorim, si speram sa te revedem, caci jocuri noi si interesante sunt adaugate aici zi de zi!

Eroul Impostor Rosu

Cum se joaca Eroul Impostor Rosu?

Folositi sagetile si tastele J, K.