Sarpele Impostor IO

📅20.03.2021, jucat de: 994 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sarpele Impostor IO?

Iata ca si astazi putem sa va oferim Jocuri cu Among Us online noi pe site-ul nostru, lucru pe care dorim sa il facem aici aproape in fiecare zi, motiv pentru care si acum am impartasit cu voi toti un joc precum Sarpele Impostor IO, care reuseste sa aduca magia jocurilor snake in lumea jocurilor cu Among Us, cel mai popular joc video al momentului.

Tu vei controla un sarpe cu un cap de impostor folosind mouse-ul, dand click in directia in care vrei ca el sa se invarta, scopul fiind sa directionezi sarpele in asa fel incat sa mananci un numar cat mai mare de bile colorate de pe ecran, pentru ca in schimbul lor primesti puncte, si trebuie sa faci un punctaj cat mai mare.

Asta nu e tot, pentru ca atunci cand mananci bile colorate sarpele tau devine si mai mare, lucru important pentru ca sunt si alti serpi care se misca pe harta, asa ca evita-i pe cei mai mari decat tine, dar intra in cei care sunt mai mici, astfel mancand-ui si devenind tu mai mare, dar si furand punctele lor.

Acum ca intelegi cat de tare te poti distra, da-i start la joc chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa ratezi si celelalte jocuri noi si distractive ale site-ului nostru de azi!

Sarpele Impostor IO

Cum se joaca Sarpele Impostor IO?

Folositi mouse-ul.