Impostori intr-o Linie

📅18.05.2021, jucat de: 574 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Impostori intr-o Linie?

Pentru toti cei care vor sa se joace cele mai tari jocuri cu Among Us online, site-ul nostru ar trebui sa fie prima voastra destinatie, unde suntem bucurosi sa va oferim chiar acum jocutul intitulat Impostori intr-o Linie, un joc puzzle pe care nici macar cei ce nu sunt familiarizati cu categoria nu ar trebui sa il rateze!

Conecteaza impostorii si castiga puncte!

Cu mouse-ul vei trage linii intre minim trei impostori de acelasi fel, daca linia nu poate fi intrerupta de impostori diferiti, si astfel ii elimini de pe ecran, primind puncte la schimbi. Exista diferite simboluri cu impostori, avand aspecte diferite.

Nu doar primesti puncte, dar vei si mari bara de progres din partea superioara a ecranului, si cand este plina avansezi la urmatorul nivel, lucru pe care trebuie sa il faci inainte ca bara de timp din partea stanga a ecranului sa se scurga complet, caci altfel pierzi.

Incearca sa ajungi cat mai departe, sa ai un punctaj cat mai mare, si nu ezita sa ne spui despre asta in sectiunea de comentarii, sau doar parerile tale despre jocut!

Impostori intr-o Linie

Cum se joaca Impostori intr-o Linie?

Folositi mouse-ul.