Fuga Impostorului

📅09.02.2021, jucat de: 373 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Fuga Impostorului?

Dupa cum poti foarte bine vedea, categoria de Jocuri cu Among Us inca are multe de oferit, intrucat este a doua zi consecutiva in care va oferim noi jocuri cu care sa va distrati in ea, lucru pe care il veti putea face chiar in acest moment cu un joc de curse cum nu ati mai avut parte aici pana acum, garantat, si care este intitulat Fuga Impostorului.

Dupa cum se poate vedea si din titlu, in acest joc vei juca rolul de impostor, si pentru ca ai fost prins si identificat de catre ceilalti astronauti de pe nava, va trebui sa fugi de ei fara sa fi prins, pentru ca daca se intampla asta vei fi aruncat in spatiu. In fiecare nivel ai un traseu la capatul caruia trebuie sa ajungi.

Evident, trebuie sa o faci fara sa fi prins de catre cel care te urmareste, asa ca incearca sa nu te lovesti de capcane, de obstacole, sau sa fi impuscat sau ranit in vreun fel. Evita toate acestea folosind tastele sageti dreapta si stanga, care te ajuta sa iti schimb directia, tu mergand inainte de unul singur.

Fiecare traseu din urmatorul nivel va fi mai greu ca precedentul, dar si tu vei deveni mai bun, si suntem siguri ca vei fi facut o treaba buna si te vei fi distrat pe cinste!

Fuga Impostorului

Cum se joaca Fuga Impostorului?

Folositi sagetile.