Among Us Impostori Nervosi

📅07.06.2021, jucat de: 1050 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Impostori Nervosi?

Cu mare drag ne revedem chiar acum in categoria de Jocuri cu Among Us online, categorie de jocuri unde vei avea parte de foarte multa distractie cum doar aici e posibil, jucandu-te jocul Among Us Impostori Nervosi, care reuneste impostorii cu jocurile Angry Birds, deci fanii celor doua serii se vor bucura enorm, fara indoiala!

Trage cu impostori si infrange porcusorii!

Pentru a termina fiecare nivel al acestui joc te vei folosi de mouse ca sa tragi cu impostori, trebuind sa lovesti toti porcii verzi pana la finalul traseului, unde te asteapta un pui pe care trebuie sa-l salvezi, pentru ca porcii l-au intemnitat.

In fiecare nivel ai un numar limitat de miscari pe care le poti efectua, care e relativ la cat de mare este traseul. Cu cat folosesti mai putine miscari ca sa termini nivelul, cu atat vei avea mai multe stele la sfarsitul sau, de la 1 la 3.

Deasemenea, incearca sa tragi si printre diamante, caci daca le lovesti si le colectezi, vei avea un punctaj mult mai mare pana la sfarsitul jocului.

Te asteapta 24 de nivele, unul mai greu la cel de dinainte, dar suntem siguri ca vei da tot ce ai mai bun si le vei completa, distrandu-te la maxim cum doar pe site-ul nostru o poti face!

Among Us Impostori Nervosi

Cum se joaca Among Us Impostori Nervosi?

Folositi sagetile.