Among Us Curse cu Motociclete

📅16.11.2020, jucat de: 1543 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Curse cu Motociclete?

Am pregatit astazi pentru toti baietii de pe site-ul nostru un nou joc 2021 cu Among Us, in care dragi copii o sa vedeti cum am adus o super provocare pentru copii, in care o sa participati la curse cu Motociclete.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare cu curse de Motociclete Among Us doar daca va jucati acest joc pentru copii, iar noi suntem siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte dupa fiecare curse cu motociclete in care veti participa.

Pana la finalul acestui joc de baieti, voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI sa aveti control asupra fiecarei motociclete. In acest joc pentru copii, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca alaturi de personajele Among Us sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru.

Veti vedea cum fiecare cursa de baieti din acest joc va fi diferita, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa fiti cei mai rapizi piloti de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa bateti record dupa record pentru a deveniti cei mai buni piloti.

Diferite alte jocuri 2020 cu Among Us apar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa ajungeti sa gasiti o gramada de provocari si aventuri interesante, iar noi vom continua sa pregatim multe alte jocuri pe telefon si pe tableta gratuit online. Distractie placuta!

 

Among Us Curse cu Motociclete

Cum se joaca Among Us Curse cu Motociclete?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.