Among Us Apara Culorile

📅21.03.2021, jucat de: 929 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Apara Culorile?

Dupa ce am vazut ca va plac jocurile de aparat regatul care provin din categoria de Jocuri cu Among Us, iata ca inca un astfel de joc tocmai ce vi se ofera aici, doar ca jocul are un format mai interesant cum nu ati vazut aici pana acum, fiind intitulat Among Us Apara Culorile, unde va trebui sa infruntati val dupa val de impostori ca sa va testati si imbunatatiti abilitatile de aparare.

Impostori de patru culori diferite se vor apropia de sistemul de ventilatie din partea stanga a ecranului pe care trebuie sa il aperi, caci daca prea multi impostori trec prin portal, ai pierdut jocul. Arunca cu potiunea de culoarea impostorului spre el pentru a-l elimina, folosind mouse-ul ca sa arunci cu ele in directia dorita.

Pentru fiecare impostor pe care il dobori cu potunile colorate vei primi la schimb puncte, asa ca da tot ce ai mai bun sa faci un punctaj cat se poate de mare. Acum ca stii cat de simplu este jocul, putem doar sa te invitam sa-i dai start chiar acum, sa te distrezi pe cinste, si sa incerci si alte jocuri Among Us gratis pe site-ul nostru!

Among Us Apara Culorile

Cum se joaca Among Us Apara Culorile?

Folositi mouse-ul.