Sarituri Among Us

📅24.11.2020, jucat de: 770 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sarituri Among Us?

Sunt o gramada de jocuri Among Us aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am adus pentru voi o super provocare de aventura, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti cele mai multe puncte.

Astazi, am pregatit pentru voi o super provocare de baieti, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul sau tastele SAGETi sa controlati personajele Among Us pe toata durata acestui joc, pentru a fi siguri ca o sa supravietuiti pana la finalul jocului.

Veti vedea cum personajele Among Us trebuie sa sara peste diferite platforme, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta noua provocare fiind siguri ca o sa evitati fiecare pericol.

In acest joc pentru copii, trebuie sa vedeti cum astazi, trebuie sa alergati si sa sariti cat mai bine, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa colectati cat mai multe monede de aur pentru a avea cel mai mare punctaj pana la finalul jocului.

Diferite alte provocari cu Among Us vor aparea aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati in fiecare si o sa gasiti diferite alte jocuri 2020 pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de prietenii vostri. Distractie placuta!

Sarituri Among Us

Cum se joaca Sarituri Among Us?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tastele SAGETI.