Among Us Bubble Shooter

📅20.11.2020, jucat de: 1205 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Bubble Shooter?

Cele mai noi pentru copii cu Among Us apar aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa gasiti jocul Among Us Bubble Shooter, un joc pentru copii in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc pentru copii.

Astazi, am adus un nou joc de indemanare Among Us de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece este un nou joc Bubble Shooter, in care veti impusca cu bile colorate pentru a le distruge pe toate din ecran.

Misiunea voastra principala va fi sa reusiti sa distrugeti cat mai multe bile de pe ecran cu cat mai putine bile pe care sa le trageti voi folosind MOUSE-ul, ceea ce nu va fi usor daca nu aveti o tinta foarte buna, iar noi suntem siguri ca pana la finalul acestui joc Among Us bubble Shooter, o sa aveti cel mai mare punctaj.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa eliberati fiecare personaj Among Us de pe bile, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa puteti sa terminati aceasta noua provocare cu cel mai mare punctaj.

Diferite alte jocuri distractive pentru copii vor fi gata in categoria de jocuri cu Among Us pe care toti baietii de pe site-ul nostru sa le joace atat pe jocuri si pe tableta online gratuit. Distractie placuta!

 

Among Us Bubble Shooter

Cum se joaca Among Us Bubble Shooter?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.