Among Us Match 3

📅10.12.2020, jucat de: 1025 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Match 3?

Avem pregattie multe jocuri pentru copii cu Among Us apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi aducem un nou joc match 3 pentru copii pe care sa il jucati gratuit alaturi de micutele voastre personaje preferate.

O sa vedeti ca astazi, am adus pentru voi o super provocare pentru copii, in care personajele Among Us vor fi imbracate in diferite costume de supereroi precum Spiderman, Venom, stafii sau in diferite alte costume infricosatoare.

Voi dragi copii trebuie sa acumulati cat mai multe puncte in acest nou joc de indemanare si match 3, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa terminati de imperecheat toate personajele care sunt imbracate in aceleasi costume.

Acesta este un nou joc bejeweled pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca folosind MOUSE-ul, o sa apasati pe un personaj Among Us si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa imperecheati trei personaje cu acelasi costum de Spiderman sau Venom, astfel o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri in aceasta noua provocare cu Among Us si o sa gasiti diferite alte provocari pentru copii pe care sa le jucati gratuit chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Among Us Match 3

Cum se joaca Among Us Match 3?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.