Among Us Impostor

📅05.12.2020, jucat de: 1404 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Impostor?

O gramada de jocuri interesante cu Among Us apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de toti prietenii vostri, iar in aceasta noua provocare o sa puteti sa acumulati puncte foarte multe alaturi de personajele Among Us.

Astazi, am adus un nou joc Among Us Impostor, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi tastele SAGETI si o sa puteti sa vedeti cat de departe o sa ajungeti ca fiind impostor in cea mai noua aventura de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va ajutati personajul Among Us sa ajunga cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru.

Nu va fi usor deloc, insa trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa terminati cea mai noua provocare reusind sa folositi tastele SAGETI si sa colectati toate stelele aurii din fiecare provocare, iar voi o sa puteti ca pana la finalul jocului o sa aveti o gramada de puncte.

Diferite alte jocuri 2021 cu Among Us vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp si o sa gasiti o gramada de noi aventuri dar si provocari interesante pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Among Us Impostor

Cum se joaca Among Us Impostor?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.