Among Us de Asezat

📅26.03.2021, jucat de: 1097 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us de Asezat?

In populara noastra categorie de Jocuri cu Among Us urmeaza sa va oferim tuturor un joc nou si foarte distractiv intitulat Among Us de Asezat, care este un joc puzzle si de indemanare cu un format de aranjat obiecte, un format foarte popular de unul singur, si cu siguranta va fi si mai apreciat daca il joci cu personajele din aceasta categorie.

Astronauti de culoare rosie, albastra, verde, sau galbena vor cadea din partea de sus a ecranului, si tu trebuie sa folosesti mouse-ul sa ii misti stanga dreapta. Fa asta pentru a ii pune unul peste altul, si cand formezi un grup de trei astronauti identici unul peste celalalt, ei sunt eliminati si la schimb primesti puncte.

Evident, da tot ce ai mai bun sa faci un punctaj cat se poate de mare, dar ai grija sa nu lasi astronautii sa ajunga pana sus, caci asta va rezulta in pierderea jocului si va trebui sa o iei de la 0. Altfel, daca nu faci greseli, jocul poate merge la infinit, deci vezi cat de multe puncte poti sa faci! Mult succes, distractie placuta iti dorim, si te invitam sa te joci si alte jocuri ale categoriei cand esti gata cu acesta!

Among Us de Asezat

Cum se joaca Among Us de Asezat?

Folositi mouse-ul.