Mingea Among Us

📅30.03.2021, jucat de: 1156 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mingea Among Us?

In ciuda faptului ca jocul de pe aceasta pagina este intitulat Mingea Among Us, si care este cel mai nou joc adaugat categoriei de Jocuri cu Among Us, nu te vei juca baschet, fotbal, sau alte sporturi cu minge, acesta fiind un joc de actiune cu sarituri in care vei controla o minge de culoare rosie care are fata unui astronaut din acest joc video. Suna distractiv, nu?

Ei bine, este, si acum iti vom spune si ce vei face cu aceasta minge, motiv pentru care esti indemnat sa citesti descrierea pana la capat, sa intelegi ce ai de facut, si apoi sa dai tot ce ai mai bun la joc! Vei folosi tastele sageti dreapta si stanga, dar si sageata sus, pentru a te misca si a sari cu mingea, trebuind sa te deplasezi peste platforme si sa strangi un numar cat mai mare de cutii de cadouri.

Odata ce ai prins o cutie si ai colectat-o, va aparea una noua, asa ca indreapta-te spre ea sa o iei si pe aceea, si astfel sa iti maresti punctajul cat se poate de mult. Ar fi frumos daca totul ar fi atat de simplu, dar nu este, tu avand si opozitie. Va aparea o bila neagra, si apoi inca una, si tot asa, tu trebuind sa eviti mingile negre cu orice pret, caci daca le atingi, pierzi jocul.

Vezi cat de mult poti rezista, incearca sa faci un punctaj cat ma mare, si nu ezita pe urma sa te joci si alte Jocuri Among Us online gratis doar pe site-ul nostru!

Mingea Among Us

Cum se joaca Mingea Among Us?

Folositi sagetile.