Impostorul Zombrush

📅16.04.2021, jucat de: 948 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul Zombrush?

Pe site-ul nostru mereu va vom oferi cele mai tari Jocuri cu Among Us online noi de pe internet, si dovada pentru asta o avem chiar in acest moment, cand am adaugat pentru voi un joc de alergat si sarit intitulat Impostorul Zombrush, un joc de actiune si indemanare unde urmeaza sa aveti parte de o aventura palpitanta si foarte distractiva, fara indoiala!

Impostorul vostru va merge pe traseu, unde trebuies sa il mentineti, asa ca atunci cand ajungeti la curbe, trageti mouse-ul in directia in care vreti sa o luati pentru a nu cadea in spatiu si a muri. Mori si daca te lovesti de zombi, tepi, sau caramizi care iti stau ca obstacole, asa ca da tot ce ai mai bun sa le eviti cu orice pret, dand click pe ecran ca sa sari peste ele.

Deasemenea, incearca nu doar sa parcurgi o distanta cat se poate de mare, dar de pe traseu ar trebui sa incerci sa strangi un numar cat se poate de mare de monezi si sa deschizi cufere cu comori ca sa iei si mai multe monezi, facand un punctaj mare si folosindu-te de monezi pentru a-ti modifica personajul sau a cumpara diferite obiecte ajutatoare.

Cam asta e ideea jocului, deci te invitam sa-i dai o sansa chiar acum, si vei vedea pe propria piele cat de tare te poti distra cu el!

Impostorul Zombrush

Cum se joaca Impostorul Zombrush?

Folositi mouse-ul.