Curse Moto in Spatiu

📅15.10.2020, jucat de: 919 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Moto in Spatiu?

Pentru ca stim cat de multi baieti cauta cele mai interesante jocuri de curse aici pe site-ul nostru, astazi dragi copii va asteptam alaturi de o noua provocare 3D pe care voi o puteti juca alaturi de prietenii vostri, deoarece este un nou joc 2020 in 2 jucatori.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un super joc simulator 3D, in care o sa fiti in mijlocul galaxiei, iar voi o sa participati pentru prima oara aici pe site-ul nostru la curse 3D cu motociclete in spatiu, astfel incat in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte si cat mai multe curse in modul 2 jucatori sau in single player.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi motociclete 3D dintre cele mai interesante, care plutesc si care nu au roti deloc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa castigati cat mai multe curse 3D alaturi de aceste motociclete spatiale.

Controalele asupra acestor motociclete 3D vor fi extrem de simple, astfel ca trebuie sa folositi doar tastele SAGETI pentru player 1 si tastele A, S, W, D pentru player 2 iar motocicletele spatiale va vor asculta fiecare comanda, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece traseele din fiecare cursa 3D vor fi speciale si vor fi greu de castigat, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa aveti cat mai multe puncte.

Intrati in categoriile de jocuri in 2 jucatori, jocuri 3d, jocuri de baieti sau jocuri cu motociclete de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa gasiti o gramada de alte provocari si aventuri pe placul vostru si pe care le puteti incerca chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit. Distractie placuta!

 

Curse Moto in Spatiu

Cum se joaca Curse Moto in Spatiu?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.