2 Jucatori Baschet cu Capul

📅05.03.2020, jucat de: 1969 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul 2 Jucatori Baschet cu Capul?

Stim cat de mult va place sa va jucati alaturi de prietenii vostri o gramada de jocuri online, iar astazi dragi prieteni o sa vedei ca am adus pentru jocul 2 Jucatori Baschet cu Capul, in care dragi prieteni o sa va jucati baschet in 2 jucatori gratuit chiar aici pe ajocuri.ro.

In acest joc de sport, voi dragi copii o sa vedeti ca aveti posibilitatea sa va jucati in doua moduri diferite. Pentru a va antrena in momentul confruntarilor impotriva prietenilor vostrii, voi dragi copii puteti sa alegeti sa va jucati de unul singur impotriva calculatorului dar si in modul in 2 jucatori, in care dragi copii o sa va infruntati impotriva prietenilor vostri.

Trebuie sa aveti cat mai multe cosuri marcate in acest joc cu baschet, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa fiti mai rapizi si sa va pacaliti adversarii cu o strategie cat mai buna pentru a marca cat mai multe cosuri pana la finalul acestui joc online de baschet.

O sa vedeti ca folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D de pe tastatura, o sa puteti sa va controlati ambii jucatori de baschet. Trebuie sa marcati cat mai multe cosuri in fiecare runda, astfel incat la finalul jocului de sport, o sa aveti cel putin un cos in plus fata de adversarul vostru, ceea ce o sa va faca automat castigatorii jocului 2 Jucatori Baschet cu Capul.

Spre deosebire de jocurile obisnuite de baschet, voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc online in 2 jucatori, nu o sa va folositi mainile deloc. Trebuie doar sa va miscati in fata si in spate pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa loviti mingea cat mai bine cu capul si o sa reusiti sa marcati cos dupa cos, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte o sa puteti acumula pana la finalul acestui joc 2020 in 2 jucatori de baschet. Distractie placuta!

 

2 Jucatori Baschet cu Capul

Cum se joaca 2 Jucatori Baschet cu Capul?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.