Misiunea Zombie 6

📅14.01.2021, jucat de: 886 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiunea Zombie 6?

Jocurile cu Misiunea Zombie sunt fara indoiala cele mai tari jocuri cu zombi in 2 jucatori de pe site-ul nostru, motiv pentru care si in acest moment suntem deosebit de bucurosi sa va oferim un nou joc din aceasta serie, joc intitulat Misiunea Zombie 6, reprezentand al saselea capitol in lunga poveste de supravietuire a oamenilor impotriva acestor monstrii ai mortii.

Misiunea pe care cei doi protagonisti din acest joc, unul baiat, si una fata, este sa infrunte turmele de zombi si alti monstrii pentru a recupera diferite dischete si alte medii de stocare pe care exista date foarte importante pentru supravietuirea si avansarea omenirii, dar si sa salveze orice supravietuitori pe care ii intalnesc.

In majoritatea nivelelor vei avea o locatie desert, si la sfarsitul fiecarui nivel ai un mini-boss pe care trebuie sa il infrunti, si un boss mare la sfarsitul jocului. Ai mare grija nu doar la monstrii pe care trebuie sa-i infrangi, dar fa bine si evita capcanele sau obstacolele, dar strange monezi de aur pe drum ca sa iti cumperi arme noi, sau gaseste arme si accesorii si foloseste-le!

Primul jucator se misca folosind tastele W, A, S, D, si al doilea foloseste sagetile. Tastele L si F sunt pentru a trage, G si K pentru a arunca cu grenazi, si Q, P sunt folosite pentru a schimba armele. Mult succes in aventura ta cu zombie, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi si distractive va vom oferi aici astazi!

Misiunea Zombie 6

Cum se joaca Misiunea Zombie 6?

Jucator 1: W, A, S, D, F, G, Q. Jucator 2: sagetile, L, K, P.