Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor

📅02.04.2021, jucat de: 1382 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor?

Pentru toti cei care petrec multi timp jucandu-se jocuri in 2 online impreuna cu prietenii lor, suntem bucurosi in continuare sa va oferim un jocut nou si foarte distractiv precum Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor, joc la care echipa noastra a avut parte de un timp minunat, deci suntem pozitivi ca vei avea si tu aceeasi experienta!

Pentru a controla cele doua personaje, unul rosu, unul verde, si ambii pixelati, jucatorii vor folosi tastele sageti si tasta O, si tastele W, A, S, D si tasta R. Ai un total de 10 nivele, fiecare avand o noua parte a padurii cu bomboane, si tu trebuie sa le completezi pe toate pentru a castiga jocul.

Pe traseu, faceti bine si strangeti bomboanele de culoarea pe care o aveti, si nu uitati sa evitati baltile care au apa de culoarea opusa, caci daca cadeti in ele, muriti, pierdeti, si trebuie sa o luati de la inceput. Aveti grija si la alte obstacole si capcane ce pot aparea pe parcurs.

Cam atat de simplu este formatul jocului, asa ca dati-i tot ce aveti mai bun acum, si nu ezitati sa incercati si alte jocuri in 2 jucatori online pe site-ul nostru, nu veti regreta!

Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor

Cum se joaca Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor?

Folositi tastele sageti si tasta O, tastele W, A, S, D, R.