Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor

📅02.04.2021, jucat de: 99 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor

Pentru toti cei care petrec multi timp jucandu-se jocuri in 2 online impreuna cu prietenii lor, suntem bucurosi in continuare sa va oferim un jocut nou si foarte distractiv precum Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor, joc la care echipa noastra a avut parte de un timp minunat, deci suntem pozitivi ca vei avea si tu aceeasi experienta!

Pentru a controla cele doua personaje, unul rosu, unul verde, si ambii pixelati, jucatorii vor folosi tastele sageti si tasta O, si tastele W, A, S, D si tasta R. Ai un total de 10 nivele, fiecare avand o noua parte a padurii cu bomboane, si tu trebuie sa le completezi pe toate pentru a castiga jocul.

Pe traseu, faceti bine si strangeti bomboanele de culoarea pe care o aveti, si nu uitati sa evitati baltile care au apa de culoarea opusa, caci daca cadeti in ele, muriti, pierdeti, si trebuie sa o luati de la inceput. Aveti grija si la alte obstacole si capcane ce pot aparea pe parcurs.

Cam atat de simplu este formatul jocului, asa ca dati-i tot ce aveti mai bun acum, si nu ezitati sa incercati si alte jocuri in 2 jucatori online pe site-ul nostru, nu veti regreta!

Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor

Cum se joaca Verde si Rosu in Padurea Bomboanelor?

Folositi tastele sageti si tasta O, tastele W, A, S, D, R.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!