Finn si Jake Aventura de Paste

📅07.04.2021, jucat de: 1242 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Finn si Jake Aventura de Paste?

Pastele sunt sarbatorile favorite ale lui Finn si Jake, intrucat sa cauti dupa oua de Paste colorate este o aventura in sine, si ei sunt mereu gata de noi aventuri, si noi speram ca la fel este adevarat si pentru voi, caci va invitam cu mare drag sa va jucati chiar in acest moment un joc nou si interesant precum Finn si Jake Aventura de Paste.

Lucrul cel mai important si tare la acest joc este ca va fi jucat de catre doi jucatori, unul controland-ul pe Jake, si celalalt pe Finn, si pentru asta va veti folosi de tastele sageti pentru miscare si tasta O pentru viteza, si celelalt jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru miscare si tasta R pentru a prinde viteza. Cu tastele W si sageata sus veti putea sari, evident.

Trebuie sa ajungeti amandoi pana la capatul fiecarui traseu, caci daca unul dintre voi moare, ambii pierdeti si trebuie sa o luati de la inceput. Deasemenea, aveti mare grija sa nu cadeti in prapastii, capcane, sau sa loviti alte obstacole care pot aparea pe parcurs. Pana ajungeti la finalul traseului, incercati si sa strangeti toate ouale de Pasti de pe traseu, o culoare pentru Finn, cealalta pentru Jake.

Incepeti distractia cu acest joc chiar acum, nu ezitati sa-i dati o sansa, si nu uitati sa ramaneti alaturi de noi si sa incercati si celelalte jocuri tari pe care vi le pregatim zi de zi!

Finn si Jake Aventura de Paste

Cum se joaca Finn si Jake Aventura de Paste?

Folositi sagetile, tasta O, si tastele W, A, S, D si tasta R.