Aventurile lui Finn si Bonnie

📅24.03.2020, jucat de: 1002 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventurile lui Finn si Bonnie?

Intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, pentru a fi siguri ca voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, am adus jocul Aventurile lui Finn si Bonnie, care astazi vin impreuna cu un nou joc 2020 Cartoon Network cu Finn si Jake pe care sa il jucati gratuit aici pe site-ul nostru.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Finn si Jake sunt din nou impreuna intr-o superaventura Cartoon Network, pe care dragi copii voi le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. O sa vedeti ca Finn este personajul prinicpal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, voi o sa ajungeti sa il ajutati pe Finn sa isi termine misiunea cu cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc 2020 cu impuscaturi, in care Finn va trebui sa ajunga cat mai departe in fiecare nivel. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum cele doua personaje Cartoon Network trebuie sa se reuneasca, iar voi sunteti singurii care ii pot ajuta.

Trebuie sa va jucati folosind mouse-ul, lucru care o sa il ajute pe Finn sa isi impuste toti adversarii pe care ii intalniti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti diferite pastile dar si diferite gloante speciale pe care sa le folositi si sa il ajutati pe Finn sa isi distruga cat mi multi adversari intr-un timp cat mai scurt.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, Finn si Bonnie sunt recunoscatori ca ii ajutati in acest joc Cartoon Network de aventura, iar voi o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa ramaneti in viata in fiecare nivel si o sa va imbunatatiti fiecare glont pe care il aveti. Distractie placuta!

 

Aventurile lui Finn si Bonnie

Cum se joaca Aventurile lui Finn si Bonnie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.