Tenis de Masa Ultra Mega Turnament

📅18.07.2020, jucat de: 1794 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tenis de Masa Ultra Mega Turnament?

Am pregatit astazi un nou joc 2020 Cartoon Network, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri, astfel ca astazi, o sa jucati tenis de masa sau ping pong alaturi de toate personajele voastre preferate.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte castigand o gramada de meciuri de tenis de masa intre personajele Cartoon Network de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa va ajutati personajele sa fie cei mai buni jucatori de ping pong.

O sa va intalniti alaturi de foarte multe personaje Cartoon Network de pe site-ul nostru, iar astazi, o sa vedeti ca Tinerii Titani, We Bare Bears, Gumball, Mao Mao si Eroii Inimii Pure, Fetitele Powerpuff, Craig of the Creek, Finn si Jake, Ben 10, Adventure Time si ThunderCats Roar, iar voi o sa aveti ocazia sa deveniti cei mai buni jucatori de tenis de masa.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune. Pentru a incepe sa va jucati, trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va selectati personajul cu care sa jucati tenis de masa in turnee sau in meciuri rapide.

Fiecare personaj Cartoon Network pe care il selectati in acest joc online, o sa vedeti ca vor avea cate o paleta de ping pong speciala si individuala, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de multe puncte o sa acumulati si meciuri la fel. Distractie placuta!

 

Tenis de Masa Ultra Mega Turnament

Cum se joaca Tenis de Masa Ultra Mega Turnament?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.