Cum sa Il Desenezi pe Adorabat

📅12.06.2020, jucat de: 1661 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Il Desenezi pe Adorabat?

Cele mai noi jocuri Mao Mao vin aici pe site-ul nostru ajocuri.ro in cel mai scurt timp, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online de colorat si de desenat, in care o sa vedeti ca Adorabat este personajul principal.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc online, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati una dintre cele mai dragute imagini cu Adorabat, care este extrem de dragut. O sa vedeti cum seriful Mao Mao vine alaturi de Adorabat si au pregatit o super provocare de indemanare.

Acesta este un nou joc online Cartoon Network, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa controlati creioanele de colorat si de desenat in acest joc pentru copii, astfel incat sa aveti o imagine completa cu Adorabat.

Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti liniile perfecte pentru ca fata lui Adorabat sa fie curata si cat mai precisa. O sa vedeti ca odata cu Adorabat o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa va distrati de minune reusind sa desenati fiecare personaj Mao Mao de pe site-ul nostru.

Trebuie sa urmati fiecare linie colorata cat mai aproape de contur si cat mai precis, iar voi dragi copii o sa vedeti ca micutele personaje animale se vor intoarce si vor continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri Cartoon Network pe care sa le incercati pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Cum sa Il Desenezi pe Adorabat

Cum se joaca Cum sa Il Desenezi pe Adorabat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.