Mao Mao Match Up

📅22.03.2020, jucat de: 1314 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mao Mao Match Up?

Mao Mao este noul personaj Cartoon Network pe care dragi copii il puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii.

Astazi, Mao Mao Match Up este noul nostru joc pentru copii, in care o sa vedeti ca o pisicuta neagra este personajul principal, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Mao Mao sa termine aceasta noua provocare si sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, sa aveti un punctaj cat mai mare. Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc online de memorie, in care Mao Mao a pregatit pentru voi o gramada de imagini cu pisici si caini pe care trebuie sa le imperecheati.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, voi trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti imaginile Mao Mao pereche pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa treceti de la un nivel la altul. Mao Mao a pregatit in fiecare nivel mai multe imagini si chiar diferite imagini ca in nivelul precedent, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti foarte atenti si sa aveti o memorie pregatita, deoarece la inceputul fiecarui nivel, pentru 3 secunde, o sa aveti o imagine cu toate pozele cu animale din fiecare nivel, iar voi trebuie sa memorati pozitia fiecarei poze din imagine pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa le imperecheati pana la finalul acestui joc, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca voi alaturi de Mao Mao o sa reusiti sa faceti aceste imperecheri potrivite intr-un timp cat mai scurt.

Toate animalele Mao Mao de pe Cartoon Network vor aparea in aceste imagini, iar voi trebuie sa faceti un combo cat mai mare pentru a castiga puncte in plus, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri Mao Mao pentru copii chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Mao Mao Match Up

Cum se joaca Mao Mao Match Up?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.