Mao Mao Duel cu Dragoni

📅07.07.2020, jucat de: 1113 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mao Mao Duel cu Dragoni?

Cel mai nou joc 2020 cu Mao Mao este gata sa apara aici pe sit-eul nostru, unde dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este o noua aventura cu animale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa il ajutati pe Mao Mao sa isi distruga toti inamicii aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa il puteti ajuta pe Mao Mao sa isi distruga ultimul inamic in aceasta aventura, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum folosind tastele X si Z, o sa puteti sa il ajutati pe Mao Mao sa ajunga foarte departe si sa va invingeti inamicul.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti cum Mao Mao trebuie sa alerge pe diferite sloiuri de gheata pentru a reusi sa ajunga cat mai aproape de dragonul de gheata. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa sariti de pe un cristal de gheata pe altul folosind tasta Z, iar pentru a avea o viteza din ce in ce mai mare, trebuie sa apasati pe tasta X.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati, iar fiecare nivel pe care il veti deschide o sa fie unul diferit si cu noi provocari pe care le veti depasi alaturi de Mao Mao si prietenii sai. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa terminati fiecare nivel.

Veti vedea ca noi jocuri Cartoon Network cu Mao Mao vor fi gata sa apara si o sa le puteti juca alaturi de Adorabat si Cyberbadger, iar acestia vor continua sa pregateasca o gramada de aventuri noi pe care voi dragi copii sa le incercati chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Mao Mao Duel cu Dragoni

Cum se joaca Mao Mao Duel cu Dragoni?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.