Cum sa Il Desenezi pe Mao Mao

📅25.05.2020, jucat de: 1201 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Il Desenezi pe Mao Mao?

Sunt foarte multe jocuri Cartoon Network aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi un nou joc 2020 cu Mao Mao Eroii cu Inima Pura, un joc pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa il ajutati pe Mao Mao sa coloreze unele dintre cele mai interesante imagini cu animale de pe site-ul nostru.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre primele jocuri de colorat si de desenat cu Mao Mao, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti pana la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati eroii Cartoon Network sa coloreze unele dintre cele mai dragute si interesante imagini de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum Mao Mao a pregatit diferite imagini de colorate si de desenat care vor fi simple si pentru copii, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, sa il ajutati pe Mao Mao, Adorabat sau Badgerclops vor termina fiecare dintre cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca fiecare imagine din acest joc va avea o imagine simpla pe care voi sa o pregatiti, iar pana la finalul jocului de desenat, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa urmariti fiecare linie punctata pentru a avea imaginile cu Mao Mao pregatite de colorat. Liniile punctate trebuie urmate cu mouse-ul, astfel ele vor forma conturul personajelor Cartoon Network si vor umple mijlocul cu culoarea potrivita automat.

O sa va distrati pana la finalul acestui joc alaturi de personajele Cartoon Network, iar Mao Mao va continua sa aduca pentru voi o gramada de astfel de jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Cum sa Il Desenezi pe Mao Mao

Cum se joaca Cum sa Il Desenezi pe Mao Mao?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.