Duelul Fotbalistic 2021

📅01.07.2021, jucat de: 1000 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Duelul Fotbalistic 2021?

Bine v-am regasit pe toti cu mare drag chiar acum in categoria noastra de Jocuri Cartoon Network, unde echipa noastra de administrare se bucura enorm sa va puna la dispozitie jocul intitulat Penalty Power 2021, cea mai noua varianta a acestui joc clasic, si care este inspirata de Campionatul European care are loc in acest moment!

Joaca la Europene cu personajele tale favorite de la Cartoon Network!

In acest joc vei putea sa iti faci o echipa de doi jucatori, un capitan si un portar, si cu capitanul vei trage la poarta, si cu portarul vei apara, scopul fiind sa castigi meciurole prin a avea mai multe goluri ca si echipa adversa.

Pentru a trage te folosesti de mouse, dand click in directia dorita in care vrei sa tragi, si tot cu mouse-ul dai click unde vrei sa sari ca sa aperi suturile spre poarta ta.

Tei vei juca in toata Europa, si poti sa o faci cu personaje din serialele Super Eroinele DC, Gumball, Mar si Ceapa, Mao Mao, Aventurile Fratilor Ursi, Haideti Tineri Titani, dar si Dumbrava lui Craig.

Acum ca stii cat de simplu si distractiv este totul, speram ca vei incepe distractia chiar acum, si vei ramane alaturi de noi pentru si mai multe jocute noi, toata ziua!

Duelul Fotbalistic 2021

Cum se joaca Duelul Fotbalistic 2021?

Folositi mouse-ul.