Ben 10 Extraterestru

📅22.07.2020, jucat de: 1232 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Extraterestru?

Ben 10 Extraterestru este cea mai noua provocare pentru copii de pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte intr-o noua aventura alaturi de supereroul vostru preferat.

Voi dragi copii trebuie sa il ajutati pe Ben 10 intr-o noua aventura aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa terminati fiecare nivel si sa aveti cel mai mare punctaj de fiecare data cand incepeti o runda noua alaturi de Ben 10.

Pentru a va juca, trebuie sa folositi MOUSE-ul, ca si control principal. Il veti vedea pe Ben 10 in varful unui stalp de beton, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe Ben 10 sa reuaseasca sa sara de pe un astfel de stalp pe altu, lucru care nu o sa fie foarte usor, insa suntem siguri ca o sa va descurcati de minune.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa intelegeti mecanica jocului mult mai usor. Veti avea mouse-ul ca si control si trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa sariti de pe stalp pe stalp. Trebuie sa reglati atat puterea cu care o sa sariti cat si unghiul in care o sa faceti acest lucru pentru a reusi sa acumulati puncte.

Fiecare salt in care Ben 10 nu cade de pe acesti stalpi o sa va aduca progress in joc si o gramada de puncte, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personajul vostru preferat de pe Cartoon Network. Distractie placuta!

 

Ben 10 Extraterestru

Cum se joaca Ben 10 Extraterestru?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.