Salveaza-l pe Ben 10

📅12.05.2021, jucat de: 720 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Salveaza-l pe Ben 10?

Nu chiar in fiecare zi poti gasi jocuri puzzle online in categoria de Jocuri cu Ben 10 la fel de interesante si distractive precum cel de astazi, motiv pentru care va invitam cu drag sa incercati gratuit jocul intitulat Salveaza-l pe Ben 10 chiar in acest moment!

Cum il salvezi pe Ben 10 de pericol?

Ei bine, scopul tau principal este sa termini toate nivelele jocului, si lucrul acesta se intampla cand Ben 10 are comoara castelului, tu trebuind sa faci ca aurul sa cada pe acesta. Trebuie neaparat sa eviti lava care este si ea in castel, pe care o poti transforma in roci inofensive daca faci sa cada apa peste ea.

Pentru lucrurile acestea te vei folosi de mouse, dand click pe acele care sunt impunse in castelul fiecarui nivel, si daca le scoti afara in ordinea corecta, Ben 10 va prinde aurul, nu va fi atins de lava, si tu ai rezolvat puzzle-ul si avansezi la urmatorul nivel, unde te asteapta acelasi lucru, dar putin mai complicat.

Da-i start la distractie chiar in acest moment, da tot ce ai mai bun la joc, si nu ezita sa le spui si prietenilor tai sa vina aici si sa se distreze pe cinste!

Salveaza-l pe Ben 10

Cum se joaca Salveaza-l pe Ben 10?

Folositi mouse-ul.