Heatblast si Diamondhead

📅27.03.2021, jucat de: 785 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Heatblast si Diamondhead?

Sa ai sansa sa controlezi doi dintre extraterestrii pe care ii are Ben 10 in Omnitrixul sau este o sansa de distractie pe care niciun jucator de pe site-ul nostru nu ar trebui sa o rateze pentru nimic in lume, si acum aveti aceasta sansa cu jocul intitulat Heatblast si Diamondhead, unde cei doi extraterestrii sunt controlati de tine, in aventura ta in care incerci sa ajungi la iesirea din templu.

Pentru a-i controla pe extraterestrii folositi tastele sageti pentru miscare si a sari, si veti da click pe un buton pentru a schimba intre cei doi. Fiecare au o usa la sfarsitul nivelului la care trebuie sa ajungi, avand un total de 10 nivele de trecut pentru a castiga jocul, si poti sa te joci la nivelul usor sau cel normal de dificultate, este alegerea ta.

Diamondhead va trebui sa stranga de pe traseu diamantele albastre, iar Heatblast pe cele rosii, intre timp ce trebuie sa eviti baltile care au culoarea opusa, si amandoi trebuie sa evite baltile negre, care iti omoara ambii extraterestrii. Deasemenea, va trebui sa apesi butoane, sa tragi leviere, si sa interactionezi cu lucrurile din jur ca sa avansezi pana la finalul fiecarui traseu.

Acum ca stii ce ai de facut si cat de distractiv este cel mai nou joc cu Ben 10, nu sta pe ganduri, da-i start acum, si nu pleca nicaieri, caci noi jocuri distractive va sunt oferite aici zi de zi!

Heatblast si Diamondhead

Cum se joaca Heatblast si Diamondhead?

Folositi sagetile si mouse-ul.