Ben 10 Omnirush

📅05.12.2020, jucat de: 1525 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Omnirush?

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit chiar si cu Ben 10 si personajele Cartoon Network pe care sa le incercati chiar si pe telefon si pe tableta alaturi de prietenii vostri.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca este o noua aventura Cartoon Network, in care Ben 10 este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa colectati cat mai multe iconite Omnitrix.

Trebuie sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc de baieti, iar pentru asta trebuie sa folositi tastele SAGETI si MOUSE-ul pe toata durata acestui joc de baieti. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Ben 10, pe care trebuie il mentineti in viata si in siguranta pentru cat mai mult timp, astfel ca trebuie sa fiti atenti pe toata durata acestei noi aventuri.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de baieti, o sa puteti ca alaturi de Ben 10 sa fiti siguri ca puteti sa sariti peste fiecare pericol, care sunt spini pe jos, bombele din aer dar si de pericolele ascunse din cutiile de lemne pe care trebuie sa le ocoliti sau sa le distrugeti.

Veti vedea cat de multe puncte puteti sa acumulati alaturi de Ben 10, care o sa fie supereroul vostru preferat si o sa vedeti cum diferite alte jocuri Cartoon Network de baieti vor fi gata sa apara in continuare aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Ben 10 Omnirush

Cum se joaca Ben 10 Omnirush?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.