Ben 10 Cavalerul Dragonului

📅19.05.2021, jucat de: 614 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Cavalerul Dragonului?

Esti obisnuit ca Ben 10 sa aiba de-a face cu extraterestrii, dar in lumea jocurilor online, orice e posibil, asa ca in jocul intitulat Ben 10 Cavalerul Dragonului, eroul nostru de la Cartoon Network a fost transportat intr-o lume medievala, a imblanzit un dragon, si acum va zbura cu el in actiune, pentru a isi infrange toti inamicii, cu ajutorul tau, desigur!

Zboara, ataca, si infrange inamicii!

Pentru a zbura cu dragonul pe care Ben 10 il calareste te folosesti de tastele sageti, si apesi bara de spatiu cand vrei sa ataci, avand si butoane special pe ecran daca te joci de pe telefon sau de pe o tableta.

Tu nu trebuie doar sa parcurgi o distanta mare pe traseul nelimitat plin de inamici, dar si sa ii distrugi, primind puncte la schimb, in timp ce le eviti atacurile pentru a nu fi tu cel care este doborit. Ai grija si la diferitele capcane puse in calea ta ca sa te omoare.

Daca vrei si mai multe puncte sa castigi, fa bine si strange de pe traseu diamante, sau simboluri cu Omnitrix, si astfel punctajul tau va fi si mai mare, si daca gasesti arme sau upgrade-uri pe traseu, prinde-le si foloseste-le pentru a-ti infrange inamicii cu mai multa usurinta.

Iti dorim mult succes, distractie placuta, si speram sa te revedem tot aici, jucand si alte jocute gratis ale noastre!

Ben 10 Cavalerul Dragonului

Cum se joaca Ben 10 Cavalerul Dragonului?

Folositi sagetile si bara de spatiu.