Ben 10 pe T-Rex

📅15.05.2021, jucat de: 657 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 pe T-Rex?

Probabil nu te-ai fi asteptat sa vezi combinatii intre Jocuri cu Ben 10 si jocuri cu dinozauri online pe site-ul nostru, sau oriunde altundeva, dar iata ca avem mereu surprize pentru tine, dupa cum se intampla si acum, cand trebuie neaparat sa incerci un joc precum Ben 10 pe T-Rex!

Alearga si sari cu Ben 10 si dinozaurul sau!

Ben 10 nu calareste un cal, el fiind mult mai curajos, ci s-a pus in spatele unui T-Rex, cel mai feroce dintre dinozauri, cu care veti merge pe un traseu cu obstacle in desert, traseu in care trebuie sa eviti toate obstacolele, cum ar fi cactusii, sau pasarile zburatoare.

Evitati obstacolele pentru ca daca le loviti, alergarea se opreste acolo, si voi primiti puncte la schimb in functie de cat de mare este distanta parcursa. Pentru a evita aceste obstacole va veti folosi de mouse, dand click ca sa sariti peste ele.

Veti incepe cu o alergare usoara, dar pe masura ce avansati pe traseu, viteza dinozaurului va creste, si cand se intampla asta, faceti bine si fiti mult mai atenti, ca sa nu loviti obstacolele. Mult succes va dorim, distractie placuta, si speram sa va revedem!

Ben 10 pe T-Rex

Cum se joaca Ben 10 pe T-Rex?

Folositi mouse-ul.