Ben 10 si Mormantul Mortii

📅07.02.2021, jucat de: 1071 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 si Mormantul Mortii?

Ben 10 si Mormantul Mortii este un joculet nou-nout de actiune din categoria de Jocuri cu Ben 10 care este super distractiv de la inceput pana la sfarsit, joc in care Ben s-a transformat intr-unul din extraterestrii sai pentru a putea scapa din Mormantul Mortii, care este o locatie antica dintr-o piramida facuta de extraterestrii.

Acolo se afla extraterestrii robotici care vor sa te manance si sa te distruga, si tu va trebui sa distrugi cat mai multi dintre ei, in timp ce sari in sus prin tunel, scopul final fiind sa ajungi la suprafata nevatamat. Vei incepe prin a da click pe pe roata ca sa determini unghiul la care vei sari prin tunel.

In partea ta de jos vor fi inamici, si tu te vei misca cu mouse-ul, dand click cand vrei sa cobori ca sa ataci extraterestrii, primind puncte cand ii omori, si daca faci combinatii, vei castiga si mai multe puncte. In functie de modelul de ganganie robotica, unele sunt mai greu de infrant, altele mai usor.

Ce trebuie sa fi atent este sa nu cazi jos sub ecran de prea multe ori, intrucat un acid periculos merge in sus odata cu tine, si daca cazi acolo de prea multe ori vei muri si va trebui sa o iei de la inceput. Cu monezile castigate vei putea sa iti achizitionezi puteri mai mari care sa te ajute sa faci o treaba mai buna.

Da-i start la joc, distreaza-te la maxim, si nu pleca nicaieri, ca sa nu ratezi niciun alt joc oferit aici catre tine, caci toate merita!

Ben 10 si Mormantul Mortii

Cum se joaca Ben 10 si Mormantul Mortii?

Folositi mouse-ul.