Cartoon Network Party Mix

📅17.03.2020, jucat de: 3786 ori, voturi: 27

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cartoon Network Party Mix?

Aducem pentru voi dragi copii unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, pe care le puteti juca alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 2020 Cartoon Network, in care o sa fiti la o petrecere cu toate personajele voastre preferate.

In acest joc de baieti si de indemanare, voi dragi copii o sa vedeti ca Craig of the Creek, Ben 10, Gumball, We Bare Bears, Tinerii Titani sau Fetitele Powerpuff sunt prezenti chiar aici pe site-u nostru alaturi de o super provocare, in care o sa vedeti mici joculete de petrecere pe care voi dragi copii le puteti incerca incepand de astazi atat pe telefon cat si pe tableta online.

In fiecare runda a acestui joc pentru copii, voi dragi copii o sa va intalniti cu unul din personajele din aceste povesti Cartoon Network de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa terminati fiecare nivel folosind mouse-ul, terminand misiunile cu personajele animale, personajele supererou si personajele creaturi magice pe care le puteti urmari pe Cartoon Network.

O sa vedeti cum va puteti distra de minune alaturi de aceste personaje, deoarece dragi copii ei vor aduce pentru voi jocuri de lupte, jocuri de indemanare, jocuri de memorie, jocuri de aventura si jocuri de actiune pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru.

Terminand fiecare joculet de petrecere, o sa vedeti ca puteti sa aveti cate trei stele aurii in fiecare joc. Acest lucru inseamna ca aveti punctajul maxim din fiecare nivel si o sa vedeti ca puteti sa aveti cel mai mare scor aici pe site-ul nostru si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personaje precum Cyborg, Robin, Pebbles, We Bare Bears sau Ben 10.

Aceste jocuri de petrecere sunt foarte distractive, iar voi o sa vedeti ca o sa aveti ocazia sa va luptati impotriva lui Cyborg, sa zburati alaturi de Finn si Jake, sa jucati fotbal sau volei cu Gumball si prietenii sai dar si multe alte astfel de jocuri pentru copii, pe care le puteti incerca atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Cartoon Network Party Mix

Cum se joaca Cartoon Network Party Mix?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.