Wonder Woman Distruge Robotii

📅12.02.2021, jucat de: 826 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Wonder Woman Distruge Robotii?

Wonder Woman este super-eroina principala din Super Eroinele DC de la Cartoon Network, si una dintre cele mai populare eroine din intreaga lume a benzilor desenate, si mai nou, a filmelor bazate pe ele, asa ca ne bucuram enorm ca va putem oferi un joc nou-nout cu aceasta chiar acum, joc intitulat Wonder Woman Distruge Robotii.

Diana s-a batut cu tot felul de inamici, unii chiar extraterestrii sau zei antici din Grecia, dar de data asta se va infrunta cu un inamic mai modern, si anume o banda de roboti ucigasi si malefici, pe care trebuie sa ii bata inainte ca acestia sa poata faca rau oamenilor de rand.

Tu o vei ajuta la acest lucru, mergand pe strada cu eroina noastra si batand cat mai multi roboti poti, primind puncte la schimb de fiecare data cand infrangi un robot, si primesti si monezi, monezi pe care le folosesti apoi ca sa iti cumperi puteri mai mari.

Nu lasa robotii sa te atinga prea mult, ca sa nu iti pierzi bara de viata si astfel si jocul. Misca-te cu sagetile dreapta si stanga, sari cu sageata sus, lasa-te jos cu tasta sageata jos, si ataca folosind tasta A.

Acum stii cum poti sa pui robotii pe fuga, asa ca da-i start la joc acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenele sa il incerce si sa se distreze cum ai facut-o si tu!

Wonder Woman Distruge Robotii

Cum se joaca Wonder Woman Distruge Robotii?

Folositi sagetile, tasta A.