Printesa Raufacatoare Patru Vestimentatii Diferite

📅14.01.2020, jucat de: 734 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Raufacatoare Patru Vestimentatii Diferite?

Asa cum printesele de pe site-ul nostru vor dori sa arate ca si alte personaje, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit astazi jocul Raufacatoare Printesa Patru Vestimentatii Diferite, in care o sa vedeti ca Harley Quinn din Suicide Squad este personajul principal, iar voi o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte creativi.

Acesta este un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti ca buna voastra prietena din Suicide Squad sau Super Eroinele DC, in care trebuie sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru ca Harley Quinn sa fie prima fata supereroi care sa aiba patru vestimentatii diferite pentru diferite ocazii, petreceri sau evenimente.

In acest joc, voi dragele noastre fete o sa vedeti ca Harley Quinn este gata sa vina alaturi de o gramada de vestimentatii pregatite, insa trebuie sa aratati cat sunteti de creative. Trebuie ca folosind mouse-ul, sa va miscati printre vestimentatii si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. Harley Quinn va dori sa mearga la petreceri elegante, sa mearga la birou, sa mearga la concerte si sa fie cat mai comoda, iar voi trebuie sa o ajutati.

Pentru birou, Harley Quinn va avea nevoie de unele dintre cele mai moderne si cele mai dragute vestimentatii cu camasi elegante, pulovere, geci de blugi si pantaloni eleganti, lucru care o sa o faca pe Harley Quinn sa fie una dintre cele mai moderne fete supererou de la birou.

Dupa birou, eroinele din Super Eroinele DC ar dori sa mearga impreuna la un concert rock, astfel ca trebuie sa o ajutati pe Harley Quinn sa isi creeze una dintre cele mai dragute vestimentatii rock de pe site-ul nostru. Haine, machiaje, coafuri si accesorii rock sunt pregatite, insa voi trebuie sa le combinati si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite.

Dupa concert, Harley Quinn va dori sa se relaxeze, astfel ca va avea nevoie de haine cat mai normale si cat mai comode de stat prin casa, astfel ca trebuie sa gasiti tricouri, bluze si pantaloni cat mai moi si pufosi pe care doar Harley Quinn sa le poarte in momentul cand sta acasa. Distractie placuta!
 

Printesa Raufacatoare Patru Vestimentatii Diferite

Cum se joaca Printesa Raufacatoare Patru Vestimentatii Diferite?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.