Zatanna Show Magic

📅08.07.2020, jucat de: 1717 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zatanna Show Magic?

Unul din personajele principale din categoria de jocuri cu Super Eroinele DC apare astazi din nou aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum Zatanna, vine pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de indemanare is pentru copii, in care o sa fiti asistentii sai de magie.

Zatanna este magician in aceasta povestea din categoria de jocuri cu Super Eroinele DC, iar voi dragi copii o sa lucrati cot la cot cu ea pentru a avea un show magic de poveste si sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte in acelasi timp. Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa folositi mouse-ul, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti cum Zatanna din Super Eroinele DC va arunca in aer o gramada de palarii de magician, sau un joben asa cum este el numit. Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul si sa apasati pe acest joben pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte, iar voi dragi copii o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Super Eroinele DC vor avea un show magic de poveste, iar voi o sa puteti sa aveti o gramada de puncte atata timp cat evitati si nu apasati niciodata pe jobenul care va avea in jurul sau culoarea rosie. Daca jocul se sfarseste, trebuie sa incepeti de la inceput si sa incercati sa va distrugeti scorul record. Distractie placuta!

Zatanna Show Magic

Cum se joaca Zatanna Show Magic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.