Printesa Raufacator

📅13.12.2020, jucat de: 689 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Raufacator?

Am adus pentru voi dragi copii o super provocare cu Harley Quinn, in care o sa va distrati de minune alaturi de personajul vostru preferat din povestea Suicide Squad sau Supereroinele DC, care astazi isi doreste sa fie printesa.

In acest joc de fete, voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul pe toata durata jocului, astfel incat sa reusiti sa ii faceti raufacatoarei Harley Quinn o schimbare in printesa dintre cele mai dragute si cele mai interesante.

Astazi, trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Harley Quinn nu arata deloc ca si o printesa, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute haine, machiaje, coafuri si accesorii, care impreuna o vor face sa arate precum o adevarata printesa.

O sa vedeti cum Harley Quinn va dori sa isi schimbe freza sau macar sa isi schimbe culoarea parului, astfel ca o sa aveti o gramada de alegeri de facut pentru noul look al lui Harley Quinn.

Coafurile, accesoriile, machiajele dar si hainele trebuiesc sa fie schimbate pentru fata din Supereroinele DC, astfel o sa arate ca o printesa pana la finalul acestui joc makeover iar Harley Quinn va arata mai bine ca niciodata. Distractie placuta!

 

Printesa Raufacator

Cum se joaca Printesa Raufacator?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.