Fashion cu Rochii Midi de Vara

📅08.07.2020, jucat de: 741 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashion cu Rochii Midi de Vara?

In cel mai nou joc pentru fete de pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate din categoriile de jocuri cu Moana, Super Eroinele DC si Mulan, deoarece vor dori sa isi schimbe garderoba de vara.

Acesta este un nou joc fashion pentru fete, in care personajele principale vor fi Moana, Harley Quinn si Mulan, care dragi copii vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, astfel incat in aceasta vara, ele vor reusi sa poarte unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante rochi midi de vara, pe care le puteti gasi doar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa le ajutati pe cele trei fete Disney si supereroine sa arate cat mai bine. Trebuie ca folosind mouse-ul, sa dati scroll prin lista de fuste, de rochii, de tricouri si chiar si de camasi pe care noi am pregatit-o astfel incat sa pregatiti o vestimentati draguta pentru fiecare.

Nu va fi usor deloc, doearece Mulan, Moana si Harley Quinn au stiluri vestimentare diferite, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa creati cate o rochie midi de vara pentru fiecare personaj in parte. Accesoriile de vara vor fi si ele disponibile sa le alegeti, astfel ca o sa puteti sa gasiti palarii, camasi sau chiar si ochelari de soare sa le asortati noile vestimentatii celor trei fete dragute. Distractie placuta!

Fashion cu Rochii Midi de Vara

Cum se joaca Fashion cu Rochii Midi de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.