Printese Vanzarea Mare Fashion

📅25.08.2020, jucat de: 592 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Vanzarea Mare Fashion?

Elsa Moana si Rapunzel vin aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa va distram in fiecare zi, iar astazi aducem un nou joc 2020 de fete si de imbracat, in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate.

O sa vedeti ca astazi cele trei printese Disney vin alaturi de o noua provocare fashion in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe fiecare in parte sa isi schimbe vestimentatia, astfel incat in cel mai scurt timp sa mergeti prin diferit tipuri de haine si de vestimentaiti complete care sa le faca pe  Elsa, Moana si Rapunzel sa fie cat mai dragute.

Nu va fi usor deloc, insa folosind mouse-ul, o sa vedeti ca printesele Disney au pregatit diferite nivele speciale in care trebuie sa gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne rochii elegante si rochii fashion de pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece trebuie sa aveti trei vestimentatii diferite pentru cele trei printese.

O sa va intalniti alaturi de Moana, Rapunzel si Elsa din Regatul de Gheata, insa ele vor o schimbare in modul in care arata, iar voi trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa combinati rochiile si fustele cu accesorii precum cercei, lantisoare, bratari sau palarii dintre cele mai dragute si cele mai moderne.

Fiecare dintre printesele Disney din acest joc vor fi interesate de evolutia voastra, astfel ca va asteptam in continuare sa gasiti diferite alte jocuri 2020 cu printesele voastre preferate, in care veti gasi noi haine si noi machiaje pe care ele sa le poarte. Distractie placuta!

Printese Vanzarea Mare Fashion

Cum se joaca Printese Vanzarea Mare Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.