BFF Sa Petrecem

📅07.04.2020, jucat de: 1507 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Sa Petrecem?

Jocul BFF Sa Petrecem este unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute de pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa vedeti ca va puteti intalni alaturi de personajele voastre preferate.

Acesta este un nou joc 2020 cu printese Disney dar si cu fete supererou, deoarece dragi copii o sa vedeti ca printesa Moana si printesa Aladdin sunt prietene cu Harley Quinn din Super Eroinele DC dar si cu papusa Barbie, iar ele vin astazi impreuna deoarece au nevoie de ajutorul vostru.

Toate aceste fete isi doresc sa se distreze in acest joc online, astfel ca au pregatit o petrecere adevarata, iar voi trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine. In acest joc Disney, trebuie sa creati noi vestimentatii pentru Jasmine, Harley Quinn, Moana si Barbie pe care sa le poarte la petrecere.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite astfel incat fiecare printesa, papusa Barbie sau fata supererou sa aiba un outfit cat mai modern.

Folosind mouse-ul, sau degetele daca jucati pe telefon si pe tableta, o sa vedeti cum puteti sa treceti prin diferite nivele si ca dulapurile acestor printese si fete obisnuite vor fi o gramada de haine dragute precum tricouri, camasi de vara, pantaloni scurti, blugi rupti, fuste elegante, rochii colorate dar si bluze cat mai dragute, pe care voi le puteti selecta si pe care le puteti combina.

Faceti alegerile potrivite si creati vestimentatii de petrecere pentru printesele Disney din acest joc, pentru Barbie si pentru Harley Quinn, iar ele vor reveni cu diferite alte jocuri pe telefon si pe tableta online gratuite. Distractie placuta!

 

BFF Sa Petrecem

Cum se joaca BFF Sa Petrecem?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.